Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

π. Εφραίμ Παναούσης: «Τα θαύματα στην Αφρική γίνονται ευκολότερα».

dsc_0008
Mία εκδήλωση «από καρδιάς»
Στο Ενοριακό Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς και στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…», έγινε η παρουσίαση της 5ης αποστολής στην Ουγκάντα που πραγματοποίησε η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, με τίτλο : «Ιεραποστολή : τόσο σημαντική όσο το νερό».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού.
Στο ξεκίνημα της εκδηλώσεως ο Αρχιμανδρίτης Εφραίμ παναούσης, υπέυθυνος και εμπνευστής της προσπάθειας αυτής, αναφέρθηκε στο πλαίσιο μέσα στο οποίο κινήθηκε η  πέμπτη αποστολή, κάνοντας μία απλή  και περιεκτική αναφορά σε παλαιά προγράμματα που συνεχίσθηκαν και σε καινούργια που ξεκίνησαν φέτος.
dsc_0011
Γεώργιος Πολυχρονίδης
dsc_0016
Αγγελική Δασούλα
dsc_0019
Φένια Μουρατίδου
dsc_0020
Αγγελική Παντελή
Προβολή φωτογραφιών και βίντεο ομόρφηναν την εκδήληση, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήραν οι εθελοντές Γεώργιος Πολυχρονίδης, Γενικός Παθολόγος, Αγγελική Δασούλα, Γεωπόνος, Φένια Μουρατίδου, Τεχνολόγος-Γεωπόνος, Αγγελική Παντελή, Καθηγήτρια Γαλλικών και ζωντάνεψαν με τις προσωπικές εμπειρίες και  την εκδήλωση.
Αρκετοί παρακολούθησαν με αγάπη  και ενδιαφέρον πραγματικό την εκδήλωση.
dsc_0026
Χριστοφόρος