Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσημη έναρξη λειτουργίας των ενοριακών Συσσιτίων.

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, 2016







Με τον Εσπερινό της εορτής του Αγίους Ευφροσύνου, του Μάγειρος, Προστάτου των εθελοντών και εθελοντριών των ενοριακών συσσιτίων της Τοπικής μας Εκκλησίας, ξεκίνησε επισήμως η έναρξη του σπουδαίου αυτού φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος για το νέο εκκλ/κό έτος.

Ο Εσπερινός της εορτής και ο αγιασμός της ενάρξεως τελέστηκαν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, παρουσία των υπευθύνων κληρικών και των κυριών που διακονούν στα ενοριακά συσσίτια.
Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την σπουδαιότητα του έργου αυτού σε καιρούς κρίσης και ανέχειας, ενώ ανέδειξε ιδιαιτέρως τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς των στελεχών της Εκκλησίας, ενός ιδεώδους υψηλού, το οποίο χαρακτηρίζει την εκκλ/κή διακονία διαχρονικά. Χαρακτήρισε δε τους εθελοντές «θησαυρό και ακριβή περιουσία της Εκκλησίας. Χάρη σε εσάς έχουμε τούτη την κρίσιμη εποχή παρουσία, που αναγνωρίζεται απ' όλους». Τόνισε, επίσης, ότι στο επίκεντρο της διακονίας μας βρίσκεται η απροϋπόθετη και άμετρη αγάπη προς τον κάθε άνθρωπο, που είναι η ζωντανή εικόνα του Θεού και ευχήθηκε προς όλους καλή δύναμη στο πολύτιμο αυτό έργο και την φετινή χρονιά.