Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Αρχιεπίσκοπος στην ιερά μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Πεντέλης.


Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Πεντέλη τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Αρχιεπίσκοπος σε σύντομη προσλαλιά του ευχαρίστησε τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Μητροπολίτη Θερμοπυλών κ. Ιωάννη για την φιλοξενία καθότι σήμερα στο εκκλησίασμα παρευρίσκονταν και οι συμφοιτητές του Αρχιεπισκόπου.


Αμέσως μετά ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον Τριαδικό Θεό για όσα τους δώρισε, αλλά και για όσα δεν επέτρεψε να συμβούν στην ζωή αυτή. Ακολούθως, μετά το κέρασμα στην αίθουσα του Διορθοδόξου Κέντρου ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους της Ιεράς Μονής.

Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος και οι συμφοιτητές του αναπόλησαν αναμνήσεις από τα φοιτητικά τους χρόνια και μοιράστηκαν την αγωνία τους για την σημερινή κατάσταση της πατρίδας μας.