Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ.


Την ερχόμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, εορτάζει την δεύτερη ετήσια Πανήγυρή του, το Ιερό Προσκύνημα Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου, στο Νέο Προκόπιο Ευβοίας, εις ανάμνηση των Εγκαινίων του Ιερού Ναού, τα οποία τελέσθηκαν την τελευταία Κυριακή του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 1969, από τον Μακαριστό Μητροπολίτη Χαλκίδος κυρό Νικόλαο (Σελέντη). 


Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στις 6.30 μ.μ. θα λάβει χώρα ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, με την συμμετοχή και των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και Κορίνθου κ. Διονυσίου και του Ποιμενάρχου μας, Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, μετά το πέρας του οποίου θα ψαλεί και η Ιερά Παράκλησις προς τον Όσιο Ιωάννη.

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 6.45 π.μ. θα αρχίσει ο Όρθρος, στις 7.30 π.μ. θα λάβει χώρα η Αρχιερατική Χοροστασία και στη συνέχεια η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, υπό των άνω Σεβασμιωτάτων Αρχιερέων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας κ. Εφραίμ, ενώ τον θείο λόγο θα κηρύξει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος.

Μετά τη Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιηθεί Λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Οσίου, πέριξ του Ιερού Ναού.