Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Τον Άγιο Αγαθόνικο τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας (ΦΩΤΟ).



Τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Αγαθόνικο τίμησε και εόρτασε η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας σήμερα, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016, ημέρα μνήμης του Αγίου Αγαθονίκου.
Το πρωί τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ, με τη συμμετοχή πολλών Κληρικών και των Διακόνων, του εορτάζοντος π. Αγαθονίκου και του π. Ιακώβου.

Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του έκανε μνεία στον Γέροντά του Μητροπολίτη πρ. Κίτρους και Κατερίνης κ. Αγαθόνικο, ο οποίος είναι ο Γέροντας της μικρής αδελφότητας του Επισκοπείου της Καστοριάς και ζήτησε από όλους να προσεύχονται γι’ αυτόν.
Επίσης, ευχήθηκε στον Διάκονό του π. Αγαθόνικο να ομοιάσει τον Γέροντα Μητροπολίτη, να του χαρίζει ο Κύριός μας υγεία και να έχει πάντοτε στη ζωή του και στη διακονία του, φύλακα και φρουρό τον προστάτη Άγιό του.