Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ο Εσπερινός της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης (ΦΩΤΟ).



Ο Εσπερινός της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου τελέσθηκε σήμερα, Τρίτη 30 Αυγούστου 2016, στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Αγίας Κυριακής Καστοριάς.
Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, με τη συμμετοχή του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δρυοβούνου Γέροντος Στεφάνου, Κληρικών της Μητροπόλεως Καστορίας, πλήθους πιστών χριστιανών, ενώ τον χορό πλαισίωσαν η Καθηγουμένη και οι αδελφές από την Ιερά Μονή Παναγίας Μικροκάστρου.

Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στην Παναγία και σημείωσε χαρακτηριστικά πως εάν θέλουμε να γίνουμε φίλοι της Παναγίας, θα πρέπει να τηρούμε τον λόγο του Υιού και Θεού της Ιησού Χριστό. Έτσι, θα είναι πάντα δίπλα, θα μας οδηγεί και θα μεσιτεύει για τη σωτηρία μας, αλλά και θα τρέχει γοργώς να εκπληρώσει τα αιτήματά μας.
Τέλος, ευχαρίστησε την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Γερόντισσα Ευφημία, για την ετοιμασία της πανήγυρης, τις αδελφές από το Μικρόκαστρο που λάμπρυναν τον εορτασμό της Μονής και ευχήθηκε σε όλους να χαρίζει η Παναγία την προστασία της και τη χάρη της.