Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Φιλανθρωπική Εκδήλωση Αγάπης υπέρ της «Τράπεζας Αγάπης».

Σας προσκαλούμε στην Φιλανθρωπική Εκδήλωση της Μητροπόλεως μας για την ενίσχυση της «Τράπεζας Αγάπης», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 στις 20:00, στο προαύλιο χώρο του παλαιού Οικοτροφείου Θηλαίων στην Ελευθερούπολη.

Σκοπός της εκδήλωσης η ενίσχυση της «Τράπεζας Αγάπης», που με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, την επίβλεψη των υπευθύνων κληρικών της Μητροπόλεως μας, καθώς και την αμέριστη βοήθεια των κυριών της πόλεώς μας, που με μεράκι μαγειρεύουν κάθε μέρα γι αυτό τον ιερό σκοπό, λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια χωρίς να έχει σταματήσει (ούτε μια μέρα αυτά τα 4 χρόνια) να προσφέρει καθημερινός ένα πιάτο φαγητό σε αναξιοπαθούντες της πόλεώς μας και όχι μόνο!
Η παρουσία σας θα μας γεμίζει χαρά και ασφαλώς θα συνεισφέρει στο Φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας!
Στηρίζουν την Εκδήλωση:
  • Ο Δήμος Παγγαίου,
  • Η Φιλόπτωχος Αδελφότης Ελευθερούπολης και
  • Ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος «ΤΟ ΠΡΑΒΙ».