Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΑ ΠΥΡΓΙΩΤΙΚΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Με κάθε λαμπρότητα και  μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής της οσιομάρτυρος  στον ομώνυμο  κοιμητηριακό  ιερό ναό στα Πυργιώτικα Ναυπλίου . Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσαν οι Ιερείς πατέρας Κωνσταντίνος  Σέρρος και πατέρας Κωνσταντίνος  Ξανθόπουλος.

 Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε λιτάνευση της Ιερής εικόνας πέριξ του δημοτικού διαμερίσματος  προς ευλογία του τόπου και των κατοίκων. Ο ιερέας  του ναού πατέρας Κωνσταντίνος ευχαρίστησε τους πιστούς που τίμησαν την Αγία Παρασκευή . 
Το παρών τους έδωσαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Αργολίδος  Γ.Ανδριανός , ο δήμαρχος Ναυπλίεων  Δ.Κωστούρος η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Π.Καλκούνου ,ο δημοτικός σύμβουλος  και εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Π. Χρηστίδης ο πρόεδρος των Πυργιωτικών Α.Νίκας κα.  Κατά τον πανηγυρικό εσπερινό  της Αγ. Παρασκευής έψαλλε  η χορωδία  «βυζαντινοί και παραδοσιακοί αντίλαλοι»  υπό την διεύθυνση του χοράρχη και πρωτοψάλτη  Κ. Ρούτουλα.
STUDIO B&G