Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Παρουσίαση του βιβλίου «5η Εντολή» από τη Διεθνή Ένωση Γυναικών Λακωνίας «Λάκωνες».


00Σπάνια
μια απλή παρουσίαση βιβλίου
είχε τόση ζεστασιά,
τόση αμεσότητα
και πολλή-πολλή
συγκίνηση.


Ήταν μια βραδυά που θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολούθησαν! Σπάνια μια απλή παρουσίαση βιβλίου είχε τόση ζεστασιά, τόση αμεσότητα και πολλή-πολλή συγκίνηση.
Η Διεθνής Ένωση Γυναικών Λακωνίας "ΛΑΚΑΙΝΕΣ", ως μέλος της Παλλακωνικής Ομοσπονδἰας Ελλάδος και σε συνεργασία με άλλους Λακωνικούς Συλλόγους, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας οργάνωσαν στις 18 Μαΐου 2016 εκδήλωση στο κτήριο «Κωστής Παλαμάς» - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το βιβλίο της κυρίας Μερόπης Σπυροπούλου «Πέμπτη εντολή, τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου», των Εκδόσεων ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε:
Α) Εναρκτήρια ομιλία από την κυρία Ελένη Κουτσελίνη, Λάκαινα  Καθηγήτρια Πανεπιστημίου -Ιατρό  Παθολογοανατόμο Κυτταρολόγο- Αντιπρόεδρο  της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Β) Χαιρετισμό από την κυρία Ειρήνη  Αντωναράκου-Μουσταφέλλου, Λάκαινα Εκπαιδευτικό, Πρόεδρο Παλλακωνικής και Πρόεδρο Δ.Ε.Γ.Λ. «ΛΑΚΑΙΝΕΣ».
Γ) Παρουσίαση του βιβλίου «Πέμπτη εντολή» της κυρίας Μερόπης Σπυροπούλου από την κυρία Νέλλη Λαγάκου, Λάκαινα Συγγραφέα και Ποιήτρια, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, Σχολική Σύμβουλο Εκπαίδευσης.
Δ) Απαγγελία ποιημάτων και κειμένων του βιβλίου από την Δρα  του Πανεπιστημίου της  Σορβόνης  κυρία Ποτίτσα Γρηγοράκου, Λάκαινα Καθηγήτρια του Λαϊκού Πανεπιστημίου.
Ε) Χαιρετισμό από την  Συγγραφέα του βιβλίου, Ομότιμο Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών κυρία  Μερόπη  Σπυροπούλου, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών.
Την εκδήλωση πλαισίωσε στο πιάνο ο κ. Γεώργιος Μαρινάκης, Λογοτέχνης, Γενικός Έφορος του Δ.Σ. της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, Μουσικοσυνθέτης, Ποιητής.
Στο τέλος της εκδήλωσης η Δ.Ε.Γ.Λ. «ΛΑΚΑΙΝΕΣ» παρέθεσε δεξίωση στους παρευρισκομένους.
1
1 1 1 14

skia
Από το νέο βιβλίο 
της Μερόπης Ν. Σπυροπούλου 
«ΠΕΜΠΤΗ ΕΝΤΟΛΗ, 
Τίμα τον πατέρα σου 
και την μητέρα σου…».
Κυκλοφορείται από τις εκδόσεις 
(τηλ.: 210 9310605).