Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Εκατοντάδες πιστοί με τα πόδια στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Φανουρίου στην Εθνική Οδό!

Γέμισε ακόμα μία χρονιά η Εθνική Οδός Χανίων- Ρεθύμνης με τους εκατοντάδες πιστούς να προχωρούν  με μία λαμπάδα ή με μία Φανουρόπιτα οι περισσότεροι στο χέρι, για να εκπληρώσουν το τάμα προς τον Άγιο  Φανούριο που κάποια στιγμή τους φανέρωσε κάτι.

Την παραμονή της εορτής στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στην Εθνική Οδό πραγματοποιήθηκε μέγας πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, συμπροσευχουμένων του οικείου εφημερίου Πρωτ. Χρήστου Παπουτσάκη, πολλών κληρικών της Μητροπόλεως μας και εκατοντάδων πιστών.
Μετά το πέρας της Ακολουθίας ευλογήθηκαν οι εκατοντάδες Φανουρόπιτες, ταξίματα των πιστών.
Στο κήρυγμα του ο Πανοσιολογιώτατος αναφέρθηκε στον θαυματουργό Άγιο Φανούριο, στον Άγιο που φανερώνει την αγάπη και την χαρά  σε κάθε άνθρωπο και  σε κάθε οικογένεια. Δεν υπάρχει Χριστιανός που να μην γνωρίζει τον θαυματουργό αυτόν Άγιο, και αυτό φαίνεται από την αθρόα προσέλευση που έχουν όλοι οι αφιερωμένοι στον Άγιο Ναοί. Ας ευχηθούμε ο Άγιος Φανούριος να μας φανερώσει την ελπίδα ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνει το ελληνορθόδοξο Γένος μας.