Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΥΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Πανηγυρικά τελέσθηκαν και΄ φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων της Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, στη Χαραυγή Λάρισας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνατίου και συμμετεχόντων πολλών ιερέων και του Χριστεπωνύμου πληρώματος της τοπικής Εκκλησίας.

Πλήθη πιστών συνέρρευσαν στην ξεχωριστή αυτή μεγάλη εορτή και συμμετείχαν ευλαβικά στην  μεγαλόπρεπη λιτάνευση του ιερού και χαριτοβρύτου αγίου λειψάνου και της ιεράς εικόνος των Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, που τελέσθηκε την παραμονή της εορτής, από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο και τον ιερό κλήρο, συμμετεχόντων των μουσικολογιωτάτων Ιεροψαλτών, των ευλαβεστάτων Επιτρόπων του Ιερού Ναού, πολλών Αναγνωστών και Ιεροπαίδων με αναμμένους πυρσούς, λάβαρα και εξαπτέρυγα καθώς και των δραστηρίων συνεργατών της ενοριακής ζωής και δράσεως.