Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Περιοδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος στην Περιφέρεια Τριζόλου.

Ποιμαντική περιοδεία στην Αρχιερατική Περιφέρεια Τριζόλου πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος κατά το διήμερο 18 και 19 Αυγούστου 2014. Ο Ποιμενάρχης μας, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Αμφιλόχιο Παπανδρέου Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως, τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ηλία Γώγο Αρχιερατικό Επίτροπο καθώς και τον Διάκονο π. Βασίλειο Κεραμιτζή, το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Αυγούστου επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Αργιθέας, όπου ξεναγήθηκε κατάλληλα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό που εψάλλει στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο χωριό Μεταμόρφωση. Εν συνεχεία τέλεσε τον Παρακλητικό Κανόνα ενώ ομίλησε κατάλληλα στο εκκλησίασμα. Ακολούθως ο κ. Τιμόθεος επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Κατουσίου.
Το πρωί της Τρίτης 19 Αυγούστου ιερούργησε κατά την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Ανθηρού και εν συνεχεία τέλεσε την Ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Αργιθέας κ. Λάμπρου Τσιβόλα στον οποίο ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία για τα νέα του καθήκοντα.
Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος και η συνοδεία του το απόγευμα της Τρίτης αναχώρησαν για την Καρδίτσα.