Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

"Με τη συνοδεία των Αγίων" (ΦΩΤΟ).



Περιοδεία στα ακριτικά χωριά Κρυσταλλοπηγή, Βατοχώρι και Κώττας πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ εχθές, Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014.
Ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε τους Ιερούς Ναούς των χωριών, τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού, συναντήθηκε και συνομίλησε με τους ακρίτες κατοίκους των περιοχών και τους μετέφερε την ευλογία Τιμίων Λειψάνων Αγίων της Εκκλησίας μας.

Συγκεκριμένα, στη φετινή περιοδεία του ο Σεβασμιώτατος στα χωριά της Μητροπολιτικής Περιφέρειας της Καστοριάς, φέρει μαζί του τεμάχια των Ιερών Λειψάνων της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας αλλά και του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού,
του οποίου φέτος συμπληρώνονται 300 χρόνια από τη γέννηση.
Να σημειώσουμε, επίσης, ότι ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός πέρασε και δίδαξε από την ακριτική αυτή περιοχή της Κρυσταλλοπηγής και των γύρω χωριών.