Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά την Εορτή της Ζωοδόχου Πηγής. Εσπερινός και χειροθεσία Άρχοντος Διακαιοφύλακος. ΦΩΤΟ.)


Την Πέμπτη της Διακαινησίμου το απόγευμα τελέστηκε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας ο πανηγυρικός εσπερινός της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής, που αποτελεί και την κυρία πανήγυρη της Μονής.

Χοροστάτησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σαμαρείας κ. Αμβρόσιος, συγχοροστατήσαντος και του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης Δημήτριος Μπακλαγής, ο οποίος αναφέρθηκε στις προτυπώσεις της Θεοτόκου στην Παλαιά Διαθήκη και στην ταυτοποίησή τους στην Καινή Διαθήκη. Στο τέλος του Εσπερινού ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, κατόπιν αναθέσεως της ΑΘΠ του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, τέλεσε την εις άρχοντα Δικαιοφύλακα της ΜΧΕ χειροθεσία του ενιμολογιωτάτου κ. Ευαγγέλου Ζαχαρή, Εισσαγγελέα Εφετών.