Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Η Εορτή της Αγίας Κυριακής στο Λάλουκα Άργους.

Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
Στην περιοχή Λάλουκα του Δήμου Άργους - Μυκηνών εορτάστηκε  με κάθε λαμπρότητα η μνήμη της Αγίας Κυριακής, στο ομώνυμο ιερό ναό που είναι αφιερωμένος στην Αγία. 
Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο ιεροκήρυκας της ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπουλέσης ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. 
Στο τέλος του εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της ιερής εικόνος παρουσία πλήθος πιστών από τις γύρω περιοχές.
Το παρών τους  έδωσαν ο δήμαρχος Άργους Δ. Καμπόσος, ο υπουργός ΠΕΚΑ Ι. Μανιάτης, ο υφυπουργός αθλητισμού Ι. Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α. Χειβιδόπουλος,  ο θεματικός περιφερειάρχης κ. Πουλάς, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Πετσέλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Άργους Ν. Γκαβούνος,  ο επικεφαλής της ελλάσονος αντιπολίτης του δήμου Άργους Σ. Σωτήριος Κωτσοβός, ο πολιτευτής και δικηγόρος Γ. Παραβάντης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γκαργκάσουλα κα.