Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Φωτογραφίες από την πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Με λαμπρότητα και βαθειά κατάνυξη τελέσθηκε και φέτος η ιερά μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος και Αθληφόρου Κυριακής, στον ομώνυμο Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιουλίου οι πιστοί κατέκλυσαν τον ιερό ναό, για τον Μεγάλο Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό, στον οποίο χοροστάτησε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος. Προσκύνησαν με ευλάβεια και το τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, που βρίσκεται μόνιμα εδώ και 9 χρόνια τοποθετημένο σε ξυλόγλυπτο προσκυνητάρι μέσα σε ειδική προθήκη εντός του ναού. Ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και του Χαριτόβρυτου Λειψάνου της Αγίας στους δρόμους της ενορίας με τη συμμετοχή πλήθους ευσεβών ενοριτών και επισκεπτών.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου τελέσθηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου. Το απόγευμα, το λατρευτικό μέρος της Πανήγυρης ολοκληρώθηκε με τον Μεθέορτο Πανηγυρικό Εσπερινό, την Ιερά Παράκληση και τους Χαιρετισμούς στην Αγία Μεγαλομάρτυρα Κυριακή, ενεργό προστάτιδα της ενορίας.