Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Γάμος μέσα στην Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.


«ΚΥΡΙΕ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΕΦΑΝΩΣΟΝ ΑΥΤΟΥΣ»
Μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση ένοιωσαν οι πιστοί Χριστιανοί του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης στην Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία της 21ης Ιουλίου όταν εισερχόμενοι μέσα στον Ναό αντίκρυσαν στην μέση του σολέα το ζεύγος των νεονύμφων και έτσι συμμετείχαν στο τελεσιουργούμενο μυστήριο του γάμου, το οποίο ετελείτο μέσα στο μυστήριο των μυστηρίων, δηλαδή μέσα στην Θεία Ευχαριστία.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ.Ιγνάτιος ευλόγησε το γάμο των νεονύμφων Κωνσταντίνου και Ιωάννας, που τυγχάνουν σπουδαία πνευματικά παιδιά και συνεργάτες της τοπικής Εκκλησίας και τους ευχήθηκε μέσα από την καρδία του να ζήσουν την εν πνεύματι ζωή και να δικαιώσουν το χριστιανικό τους όνομα και την ορθόδοξη πίστη τους.

Ο γαμπρός και η νύμφη κοινώνησαν πρώτοι των αχράντων μυστηρίων μαζί με τους παρανύμφους  και δέχθηκαν τις ολόθερμες ευχές του πυκνού εκκλησιάσματος.