Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΕΟΡΤΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ.



Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.

Η πόλη του Άργους την Δευτέρα 6 Μαΐου 2013 τίμησε τον προστάτη της και πολιούχο της Άγιο Πέτρο τον θαυματουργό. Ο Αρχιερατικός εσπερινός έγινε  στον  Καθεδρικό Ιερόν Ναό του  Αγίου Πέτρου παρουσία του Μητροπολίτη  Μαντινείας και Κυνουρίας Αλεξάνδρου ,τοποτηρητή της Μητροπόλεως Αργολίδος, καθώς και του επισκόπου  Επιδαύρου  Καλλίνικου , ο οποίος χοροστάτησε και στον εσπερινό.        
                                                                                                                            Κατόπιν μετά το θείο κήρυγμα από  Επίσκοπο Επιδαύρου έγινε  η λιτάνευση  των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνος  του Αγίου , σε όλη την πόλη προς ευλογία των πιστών ,παιανιζούσης της Δημοτικής Φιλαρμονικής Άργους. Το παρών τους έδωσαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αργολίδος  Γιάννης Μανιάτης,  Ιωάννης Ανδριανός ,και Δ. Κοδέλας ,ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος , το δημοτικό συμβούλιο της πόλης του Αργούς με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δ.Καμπόσο, τους πολιτευτές   Β.Σίδερη και Πέτρο Μούγιο ,την διευθύντρια της ΔΕΥΑΝαυπλίου  Άννα Μαντά , τον Γενικό  διευθυντή της ΕΡΤ Δ. Σαραβάκο ,καθώς τις στρατιωτικές αρχές του νομού και πλήθος κόσμου. Τον συντονισμό της όλης τελετής είχε ο πρωτοπρεσβύτερος και πρόεδρος του ΙΣΚΕ πατέρας Γεώργιος Σελλής.