Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Βραδυνή Θεία Λειτουργία από τον Σεβ. Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.Παντελεήμονα αφιερωμένη στους μαθητές.

Για τον φωτισμό και πνευματική ενίσχυση των παιδιών που από σήμε- ρα διαγωνίζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις, για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, τελέσθηκε (για πρώτη φορά)
βραδυνή Θεία Λειτουργία από τον Σεβ. Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.Παντελεήμονα στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, χτες 15 Μαΐου. 
Μιλώντας στα δεκάδες παιδιά και σε γονείς ο Σεβασμιώτατός μας τους ζήτησε να προσευχηθούν ώστε να γίνει το θέλημα του Θεού στην ζωή τους,όποιο και να ειναι αυτό.
Στις καθοριστικές ,για την υπόλοιπη ζωή των παιδιών ,εξετάσεις υπογράμμισε ότι πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στα παιδιά προσευχητικά,αφού αυτό είναι το όπλο μας για καθημερινή ενίσχυση απο την χάρη του Θεού.Τόνισε την αναγκαιότητα της συμμετοχής μας στην Θεία Λειτουργία ,που είναι το κέντρο της ζωής των ανθρώπων και που μέσα της χωράνε τα πάντα.
Τόνισε ότι η συμπαράσταση της τοπικής Εκκλησίας -Μητροπολίτης,κλήρος και λαός- ειναι δεδομένη και έμπρακτη.Δεν παρέλειψε να απευθυνθεί στους γονείς και να τους υπογραμμίσει οτι και εκείνοι σηκώνουν αυτές τις ημέρες τον βαρύ σταυρό τους και τους ευχήθηκε να έχουν δύναμη ψυχής.Γνωστοποίησε δε,ότι καθημερινά το απόγευμα θα τελείται στον ίδιο Ιερο Ναό ο Παρακλητικός κανόνας.
Τέλος,ως ενθύμιο της ευχαριστιακής σύναξης πρόσφερε σ' όλους από έναν στυλό με χαραγμένη την ευχή "ο Θεός μαζί σου".Η ικανοποίηση ήταν εμφανής στα μάτια όλων και εκφράσθηκε ποικιλότροπα.