Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών συναντήθηκε ο Γ.Παραβάντης.


Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
 Μια σημαντική συνάντηση είχε στις 23 Απριλίου, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος με τον γνωστό ελληνοανστραλό επιχειρηματία Κ Μακρή, τον οποίο συνόδευαν, ο νομικός τον σύμβουλος Γ. Παραβάντης , πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Αργολίδος και μέλος του πατριωτικού ομίλού «Ιστορικών γενεών και απογόνων 1821», ο πρόεδρος Κ. Πλαπούτας και στενοί συνεργάτες του Κ. Μακρή. Η συνάντηση διήρκησε πολύ περισσότερο από το ότι προέβλε το πρωτόκολλο και έγινε ουσιαστική συζήτηση για Θέματα που αφορούν την εκκλησία, αλλά και τον κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει ο κλήρος στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα.
Ο κ. Ιερώνύμος ενημέρωσε τούς συνομιλητές τον για την τιτάνια προσπάθεια που κάνει η εκκλησία για να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες των πολιτών. Στο σημείο αυτό, ο αρχιεπίσκοπος ζήτησε από τον Κ. Μακρή να δείξει την αλληλεγγύη του και να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί αυτή την προσπάθεια. Το λόγο πήρε ο Γ. Παραβάντης και είπε στον Μακαριότατο « με τον δέοντα σεβασμό στο πρόσωπο σας, Θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι ο κ. Μακρής Θα βρεί τον τρόπο να βοηθήσει την εκκλησία στο σημαντικό έργο τηq>. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την επιθυμία του Αρχιεπισκόπου να επαναληφθεί η συνάντηση στο εγγύς μέλλον και να υπάρχουν ευχάριστα πράγματα να ανακοινωθούν για την συμβολή τον γνωστού ομογενή επιχειρηματία. Ακολούθως , ο κ. Μακρής και οι συνεργάτες τον παρακάθησαν σε γεύμα που προσέφερε ο όμιλος « Ιστορικών Γενεών και απογόνων του 1821» στην Αθηναϊκή Λέσχη και έγινε μια ουσιαστική και σημαντική συζήτηση και για τρέχοντα ζητήματα. Στην ομήγυρη παρεβρέθησαν μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός , των κυβερνήσεων Καραμανλή, Α. Ζαΐμης, Πετμεζάς γ.γ. τον Ομίλού, αλλά και η κα Κανάρη, απόγονος τον ήρωα Κ. Κανάρη. Ο πρόεδρος τον Ομίλού Κ Πλαπούτας και ο Γ. Παραβάντης στις σύντομες τοποθετήσεις τους αναφέρθηκαν στο ρόλο τον Ομίλού και τις αρχές τον, ενώ ανακοινώθηκε και η εγγραφή του Κ. Μακρή ως μέλος του πατριωτικού Ομίλου. Ο κ Παραβάντης μάλιστα είπε με έμφαση ότι «στις σημερινές πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζεί ο ελληνικός λαός όλοι οφείλουμε να υπηρετήσουμε αρχές και αξίες, κάτι που κάνει ο ΌΟμλλος μας και όλοι μαζί πρέπει να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

STUDIO B&G