Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Εκκλησιαστικοί Ύμνοι απ' το Μουσικό Εργαστήρι του Αγίου Αθανασίου της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.


Εκκλησιαστικοί Ύμνοι απ' το Μουσικό Εργαστήρι του Αγ. Αθανασίου Ι.Μ.Π.Κ.


Εξήντα μαθητές των τμημάτων Βυζαντινής Μουσικής του Μουσικού Εργαστηρίου Αγίου Αθανασίου και του Πολυάνειου Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου ερμήνευσαν εκκλησιαστικούς ύμνους της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον κατάμεστο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Μεσημβρίας το περασμένο Σάββατο.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ μετά τη λήξη της συναυλίας συνεχάρη τους μαθητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για το γεγονός ότι η εκδήλωση αποτέλεσε ένα τονωτικό πνευματικό έναυσμα στη μέση της περιόδου της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, του σταδίου των αρετών, της πνευματικής και σωματικής προσπάθειας, της πορείας προς την Σταύρωση και την Ανάσταση.

Επιβράβευσε τους νέους που αγωνίζονται αντίθετα στο ρεύμα της εποχής και εμμένουν στην αναζήτηση του θησαυρού της εκκλησιαστικής μουσικής μέσα στην περιθωριοποιημένη από την κοσμική κοινωνία εκκλησιαστική συνείδησή μας.

Εκκλησιαστικοί Ύμνοι απ' το Μουσικό Εργαστήρι του Αγ. Αθανασίου Ι.Μ.Π.Κ. Εκκλησιαστικοί Ύμνοι απ' το Μουσικό Εργαστήρι του Αγ. Αθανασίου Ι.Μ.Π.Κ. Εκκλησιαστικοί Ύμνοι απ' το Μουσικό Εργαστήρι του Αγ. Αθανασίου Ι.Μ.Π.Κ. Εκκλησιαστικοί Ύμνοι απ' το Μουσικό Εργαστήρι του Αγ. Αθανασίου Ι.Μ.Π.Κ. Εκκλησιαστικοί Ύμνοι απ' το Μουσικό Εργαστήρι του Αγ. Αθανασίου Ι.Μ.Π.Κ. Εκκλησιαστικοί Ύμνοι απ' το Μουσικό Εργαστήρι του Αγ. Αθανασίου Ι.Μ.Π.Κ. Εκκλησιαστικοί Ύμνοι απ' το Μουσικό Εργαστήρι του Αγ. Αθανασίου Ι.Μ.Π.Κ.