Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Είδικη … Διενοριακή Συνεργασία Ειδικού Γυμνασίου Αργολίδος με τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
 Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 το ειδικό Γυμνάσιο Αργολίδος, πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα. Οι  19 μαθητές με τον Διευθυντή του σχολείου Ιωάννη Βογιατζή, 5 καθηγητές και δύο συνοδούς γονείς, έφτασαν στην Αθήνα με την βοήθεια της ενορίας Υπαπαντής Κυρίου Λευκακίων Αργολίδος η οποία εξασφάλισε δια του προέδρου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της, Οικονόμου Ανδρέα Γκουριώτη, τα σχετικά για την ναύλωση οχήματος από το Κτέλ Αργολίδος. Τα παιδιά αφού έφτασαν στην πρωτεύουσα, επισκέφθηκαν το Χριστιανικό – Βυζαντινό Μουσείο και το Πολεμικό Μουσείο και ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους για τα εκθέματα. Εν συνεχεία, προσήλθαν στον Ναό της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, όπου τους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου με τους εθελοντές συνεργάτες της ενοριακής δράσης. Μετά από σύντομη ξενάγηση στο Ναό, το Παρεκκλήσι και την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, τα παιδιά και οι συνοδοί τους κατευθύνθηκαν στην αίθουσα «Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Μανταδάκης» όπου οι εθελόντριες του κέντρου ενοριακής αγάπης τους παρέθεσαν γεύμα. Αφού για λίγο, στην προ του Ναού πλατεία, απήλαυσαν με παιχνίδι τον ανοιξιάτικο ήλιο και έλαβαν αναμνηστικά δώρα, επανήλθαν στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου και παρακολούθησαν παράσταση από ταχυδακτυλουργό, που τα ενθουσίασε και τους χάρισε στιγμές γέλιου και χαράς. Κατόπιν οδηγήθηκαν στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου περπάτησαν στην παρυφές του λόφου της Ακροπόλεως και επέστρεψαν αργά το απόγευμα στην έδρα του σχολείου τους στα Λευκάκια Αργολίδος. Ήταν κατά κοινή ομολογία, μια ευλογημένη εκδρομή που επετεύχθη με διενοριακή συνεργασία δυο αγνώστων μεταξύ τους Εκκλησιαστικών κοινοτήτων.
 Εκ του τμήματος Δημοσιών Σχέσεων και Επικοινωνίας,
του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου
Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως