Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Με Δακρυσμένα Μάτια δεκάδες Πιστοί στο Ναό Της Μεγαλόχαρης Έψαλλαν «Τη Υπερμαχώ» και Προσκύνησαν Τον Τίμιο Σταυρό.





Στον Πανίερο ναό της Ευαγγελιστρίας ιερούργησε σήμερα, Γ’ Κυριακή Νηστειών, ο Σεβ. κ. Δωρόθεος Β’ και προέστη της τελετής της Σταυροπροσκυνήσεως.
Τον Θείον Λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιερώνυμος Νικολόπουλος, Β’ Γραμματεύς της Ιεράς Συνόδου.
Τους ύμνους απέδωσαν οι χοροί των Ιεροψαλτών του Ναού υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Στυλ. Κοντακιώτη.
Προ της απολύσεως, ο κ. Δωρόθεος Β’ κάλεσε τους πολυπληθείς εκκλησιασθέντες, ανάμεσα στους οποίους, ο Δήμαρχος Τήνου, οι Αντιδήμαρχοι, ο Αντιπρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσης το ΠΙΙΕΤ Επιτροπής, ο Λιμενάρχης και Υπολιμενάρχης Τήνου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μαθητές Σχολείων, που πραγματοποιούν εκδρομή στην Τήνο, να συμψάλλουν «Τη Υπερμάχω...», προ του Εικονίσματος της Παναγίας, σαν προσευχητική παρακλητική δέηση, όπως είπε, για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός επεμελήθη της Εκκλησιαστικής τάξεως, κατά το έθος του Ιερού Ιδρύματος, την ώρα εξόδου του Τιμίου Σταυρού.
Το απόγευμα ο Σεβ. κ. Δωρόθεος θα πλεύσει προς την Ερμούπολη και θα χοροστατήσει στον Ενοριακό Κοιμητηριακό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στη διενοριακή σύναξη, κατά την Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού και των Χαιρετισμών προς τον Τίμιο Σταυρό.