Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Κάλεσμα προσευχής για τους αιχμαλώτους Επισκόπους της Συρίας από τον Δημητριάδος Ιγνάτιο.Με λαμπρότητα η Κυριακή των Βαΐων στο Βόλο.



   Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου ιερούργησε την Κυριακή των Βαΐων ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.
   Ολίγον προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος, απευθυνόμενος προς το πολυπληθές εκκλησίασμα, προέτρεψε όλους, τούτη τη Μ. Εβδομάδα, να πορευθούν προς την Ανάσταση του Χριστού, συμμετέχοντας ουσιαστικά στις  ιερές ακολουθίες των Ημερών.
   Τέλος, κάλεσε όλους σε προσευχή  για τους δοκιμαζομένους ομόδοξους Χριστιανούς της Συρίας και ιδιαίτερα για τους δυο αιχμαλώτους επισκόπους.
Είπε χαρακτηριστικά: "...Ας δοξολογούμε το Θεό  για την ευλογία που μας χαρίζει στην πατρίδα μας, να εορτάζουμε αυτές τις ημέρες ελεύθερα. Και ας ενώσουμε τις προσευχές μας για τους δοκιμαζομένους ομοδόξους αδελφούς μας στη Συρία και ιδιαίτερα για τους δυο αιχμαλώτους επισκόπους...".