Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στην Μαλεσίνα, Φθιώτιδος.

Την Γ΄ Κυριακή των Νηστειών 7 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ιερούργησε και ωμίλησε στον κατάμεστο από πιστούς Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μαλεσίνας.
Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή και στο χωρίο «όστις θέλει οπίσω μου ακολουθείν, απαρνησάσθω εαυτόν και αράτω τον σταυρόν αυτού, και ακολουθείτω μοι» τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο Σταυρός είναι αγώνας αλλά και λύτρωση γι’ αυτό θα πρέπει να σηκώνουμε τον σταυρό μας με υπομονή και εμπιστοσύνη στον Θεό.
Πρέπει ο Σταυρός να είναι το καύχημά μας έστω κι αν είναι αιματηρός, έστω κι αν είναι βαρύς, ξέρει ο Θεός και δι’ αυτού θα μας χαρίσει την Ανάσταση.
Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία πολλών νέων παιδιών τα οποία και προσήλθαν να κοινωνήσουν τα Άχραντα Μυστήρια.
 Ιδιαίτερη ευλογία για τους πιστούς υπήρξε η παρουσία της τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ του Γέροντος, η οποία φιλοξενείται από την Παρασκευή και μέχρι την προσεχή Δευτέρα στον ως άνω Ιερό Ναό.