Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Τον Ταξίαρχο της Αστυνομίας Ηλία Στεφανή τίμησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Τον Ταξίαρχο της Ελληνικής Αστυνομίας Ηλία Στεφανή, Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τίμησε με το Σταυρό του Αγίου Μηνά η τοπική μας Εκκλησία.
Εχθές Κυριακή των Βαΐων στο τέλος της Θείας Λειτουργίας που τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Καστοριάς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας επαίνεσε τον κ. Στεφανή για το έως πρότινος σπουδαίο έργο του στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς,

για τη συνεργασία που είχαν η Ιερά Μητρόπολη και η Αστυνομική Διεύθυνση σε ποικίλους τομείς και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του και ακόμα υψηλότερα καθήκοντα.
Ο Ταξίαρχος της Αστυνομίας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την τιμητική διάκριση προς το πρόσωπό του, εξήρε το πλούσιο πνευματικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και αναφέρθηκε στην πολυετή προσπάθεια του Επισκόπου της ακριτικής Καστοριάς να ενώσει με την πατρική του αγάπη τους πάντες, ακόμα κι αυτούς που τον πολέμησαν σκληρά, όπως είπε χαρακτηριστικά, κατά την Αρχιερατική του Διακονία.