Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Διευκρινίσεις του γραφείου τύπου του Ι.Σ.Κ.Ε.



Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.

Το Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε ευρέθη προ εκπλήξεως όταν δέχθηκε αδικαιολόγητη επίθεση από μερίδα λαϊκών και κληρικών θεολόγων για τα γραφόμενα στο δελτίο τύπου της 15.4.2013.
Εκεί αναφέρονται τα εξής: << μετά από ενδελεχή ενημέρωση του κ. Γιαγκατζόγλου Α΄ Συμβούλου του Υπουργού αποσαφηνίστηκαν αρκετά ζητήματα για τα οποία πολλά αρνητικά σενάρια κυκλοφορούσαν.>>

Τί ενόχλησε; Το << αποσαφηνίστηκαν >> ή το ότι << πολλά αρνητικά σενάρια κυκλοφορούσαν ;>>

Είναι δηλ μερικοί οι οποίοι επενδύουν στην δαιμονοποίηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και τους ενοχλεί η ενημέρωση των ανθρώπων για το πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα; Γιατί αυτό στην πραγματικότητα έγινε.


Η θέση του Ι.Σ.Κ.Ε είναι πάγια όσον αφορά το μάθημα των Θρησκευτικών γι΄ αυτό άλλωστε έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό εκφράζοντας την αγωνία του για την εξέλιξη και πορεία του μαθήματος.

Η επίσκεψη του κου Γιαγκατζόγλου έγινε ακριβώς για να δώσει εξηγήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Εάν παρασκηνιακά διαδραματίζονται αδιαφανείς διαδικασίες ουδόλως ενδιαφέρει τα μέλη του Ι.Σ.Κ.Ε. και την κοινωνία.

Πρέπει όμως να γνωρίζουν οι επιτιθέμενοι ότι σ΄ έναν πόλεμο οι ομοϊδεάτες ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον του υποτιθεμένου εχθρού και δεν στρέφονται κατ΄ αλλήλων.

Το εάν οι διευκρινήσεις του κου Γιαγκατζόγλου ήταν όντως διαφωτιστικές ή όχι θα το κρίνουν οι αναγνώστες όταν θα δημοσιευτούν, καθώς ενημερώσαμε και στο δελτίο τύπου της 15ης. 2. 2013.