Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Χειροθεσία δύο νέων οφφικιούχων Κληρικών στην Ιερά Μητρόπολη Χακλίδος.


Την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συμπαραστούμενος από Κληρικούς της Ιεράς μας Μητροπόλεως, λειτούργησε στην Παλαιοχριστιανική Βασιλική της Πολιούχου Χαλκίδος Αγίας Παρασκευής και προέστη στο τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του αοιδίμου Αθανασίου Διακάκη, κατά σάρκα αδελφού του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Αμφιλοχίου Διακάκη, Ιεροκήρυκος της Ι. Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου.


Πριν την Απόλυση της Θείας Λειτουργίας τίμησε δύο Κληρικούς της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Τον Εφημέριο του Ι. Ναού της Πολιούχου π. Ιωάννη Φαφούτη με το οφφίκιον του Οικονόμου, για την υπερδεκαετή διακονία του στον Ιερό Ναό και τον Διάκονο π. Νεκτάριο Ευγενικό με το οφφίκιο του Αρχιδιακόνου, αφού κατά το ένα έτος της διακονίας του πλησίον του Μητροπολίτου μας διακρίνεται για τον σεβασμό του, την άριστη λειτουργική παρουσία του και το ήθος του.