Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσας.


ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΙΜΙΑ ΚΑΡΑ ΤΟΥ
 ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ


Θα παραμείνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης μέχρι και την Πέμπτη 18 Απριλίου.

Σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης, ευλάβειας και με κάθε επισημότητα η Καρδίτσα υποδέχθηκε χθες το απόγευμα στις 6:30΄ μ.μ στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης, προεξάρχοντος του  Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Κυρίλλου, την σεπτή παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αυλώνος κ. Χριστοδούλου και την συμμετοχή κλήρου και λαού, την Τιμία Κάρα του Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος και ιαματικού Παντελεήμονος, η οποία φυλάσσεται στην Ι.Μ. Παναχράντου Άνδρου. Την τιμία κάρα συνόδευσε ο Καθηγούμενος της ως άνω Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτης Ευδόκιμος. Η τιμία κάρα θα παραμείνει στον Ι.Ν. του Αγ. Γεωργίου μέχρι και την Πέμπτη 18 Απριλίου. Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός από 7:00΄ το πρωί έως 10:00΄ το βράδυ.  Το πρόγραμμα των καθημερινών Ακολουθιών βρίσκεται αναρτημένο στον πίνακα ανακοινώσεων του Ι.Ν. και κυκλοφορεί σε σχετικό δίπτυχο. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. Ιερού Ναού: 24410-21510.


Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ