Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Υποδοχή της Εικόνας της Παναγίας της Οδηγήτριας στο Κιλκίς.


Υποδοχή της Εικόνας της Παναγίας της Οδηγήτριας στο Κιλκίς

Την Δ’ Κυριακή των Νηστειών 14 Απριλίου θα έχουμε την ιδιαίτερη ευλογία να έρθει και να παραμείνει στην πόλη μας μία εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας από την Ιερά Μονή Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους. Την ιερά εικόνα φιλοτέχνησαν μοναχοί της Ιεράς Μονής Γρηγορίου και οι οποίοι θα την φέρουν στο Κιλκίς μετά από παράκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Εμμανουήλ.
Η υποδοχή της Εικόνος της Παναγίας της Οδηγήτριας θα γίνει την Κυριακή 14 Απριλίου το απόγευμα στις 6:30 μπροστά στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου. Αμέσως μετά θα τελεσθεί ο κατανυκτικός αρχιερατικός εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εμμανουήλ, κατά τον οποίο θα ομιλήσει ο οσιολογιώτατος Ιερομόναχος π. Αρτέμιος Γρηγοριάτης.

Η Εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας θα παραμείνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου μία εβδομάδα και θα τελούνται καθημερινά ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το πρόγραμμα. Την Δευτέρα 22 Απριλίου το απόγευμα θα μεταφερθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος όπου και θα παραμείνει μόνιμα προς αγιασμό και ευλογία πιστών.