Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Επίσκεψη των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Νεαπολέως στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης


 
 
Τους μαθητές της Α΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου  Νεαπολέως υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, στην Ιερά μας Μητρόπολη το απόγευμα της 16ης Απριλίου ε.έ.

Οι μαθητές του Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν την Τιμία Κάρα του Αγίου Νικολάου του Πλάνα, και εν συνεχεία να γίνουν δεκτοί από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας στην κεντρική αίθουσα της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας απευθυνόμενος προς τα παιδιά με αγάπη αναφέρθηκε στην περίοδο που διανύουμε της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, καθώς και στη μακρόχρονη ιστορία της περιοχής του Λαγκαδά και της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ενώ δεν παρέλειψε να τους συγχαρεί για την πρωτοβουλία που έχουν πάρει ως τμήμα να συμμετέχουν σε προγράμματα  αναδάσωσης και προστασίας του περιβάλλοντος τονίζοντας την σημασία που έχει η προστασία και η καθαριότητα του περιβάλλοντος.

Εν συνεχεία τα παιδιά, συνοδεία των καθηγητών του είχαν την ευκαιρία να μεταβούν στην Όσσα και να προσκυνήσουν τα Ιερά Λείψανά της Αγίας Κυράννης και της Αγίας Νεομάρτυρος Ακυλίνης-Αγγελίνης, θαυμάζοντας παράλληλα τις φυσικές ομορφιές και τα τοπία της περιοχής.