Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΚΙΒΕΡΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΕΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΥ.


Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Ευάγγελο Μπουγιώτη.
Εορτάστηκε και εφέτος μεγαλοπρεπώς η Εορτή της σεβασμίας Κοιμήσεως και Μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Κιβέρι στον περικαλλή Ιερό Ναό
της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο Μεγάλος  Πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Παν/του Αρχ/του π. Χρυσοστόμου Παπουλέση, Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας  με τη συμμετοχή κι άλλων Ιερέων από της γύρω περιοχές.
Στη συνέχεια έγινε με κατάνυξη η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας μας στους δρόμους του χωριού.

Οι πιστοί συνέρρευσαν και εφέτος κατά εκατοντάδες να τιμήσουν την Μητέρα του Θεού και να αφήσουν τις προσευχές τους μπροστά στην Αγία της Εικόνα.
Το πρωί εψάλη ο Όρθρος και στην συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Επισκόπου Ελευσίνος κ. Ιεροθέου (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας).
Πλήθος κόσμου συνέρρευσε κατά την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό να προσευχηθεί και να τιμήσει την Παναγίας μας.
 Το παρών του έδωσε στους εορτασμούς της Παναγίας στο Κιβέρι και ο βουλευτής
Αργολίδος κ. Ιωάννης Μανιάτης.
Ας ψάλλουμε και εφέτος μέσα από την καρδιά μας την θερμή ικεσία προς την Υπεραγία Θεοτόκο: «Καί σέ μεσίτριαν ἔχω πρός τόν φιλάνθρωπον Θεόν, μή μοῦ ἐλέγξει τάς πράξεις ἐνώπιον τῶν ἀγγέλων. Παρακαλῶ σε Παρθένε, βοήθησόν μοι ἐν τάχει».