Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Άγιου Νικοδήμου του Αγιορείτου Πυργετού της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.



« ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΣΙΤΡΙΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΝ ΘΕΟΝ…»

Με βυζαντινή μελωδία τελέσθηκε την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012 το απόγευμα η Ιερά Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στο καθολικό της νεοιδρυθείσης Ιεράς Μονής Αγίου Νικοδήμου, του Αγιορείτου στο Πυργετό, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνατίου, ο οποίος χοροστάτησε στην ιερά ακολουθία και ομίλησε για το πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και τις θαυματουργικές επεμβάσεις της στην ζωή των πιστών Χριστιανών.
Στην συνέχεια ευχαρίστησε τον π.Ειρηναίο και τους πατέρες της Ιεράς Μονής για την συγκρότηση της ευλογημένης αυτής μοναστικής αδελφότητος και τους ευχήθηκε πολλές πνευματικές προόδους και την κατά Θεόν επιτυχία στην ζωή και το έργο τους. Παρόντες στην θεομητορική αυτή σύναξη ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Δημήτριος Κολλάτος, ο Πρόεδρος του χωριού και πολλοί ακόμη πιστοί που αγαπούν το μοναστήρι και τρέφουν πολλές προσευχές για τους νέους μοναχούς που ενασκούνται μέσα σ’ αυτό.