Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ



Το συσσίτιο του Ιερού Ναού διεξάγεται, εδώ και τέσσερα χρόνια, με την εθελοντική εργασία κάποιων ανθρώπων που καθημερινά φροντίζουν για το καλύτερο.
 



Αξίζει, λοιπόν, όλοι μας να βοηθήσουμε να συνεχιστεί το έργο αγάπης, αυτό που προσφέρει καθημερινά η Ενορία της Ευαγγελίστριας με την ευθύνη του Εφημερίου π. Ελευθερίου Μίχου και τη συμμετοχή περισσοτέρων από 95 εθελοντών και εθελοντριών. Να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα τρώνε από το συσσίτιο της εκκλησίας κοντά στα 150 άτομα και οι ανάγκες σε τρόφιμα και οτιδήποτε άλλη βοήθεια είναι αναγκαία. Τέτοιες προσπάθειες είναι σίγουρα άξιες πολλών ευχαριστιών από όλους μας. Ας μην ξεχνούμε πως αύριο ίσως να βρεθεί και ένας δικός μας άνθρωπος σε ανάγκη να παίρνει συσσίτιο ή ακόμα και εμείς οι ίδιοι. Ας απαλύνουμε τον πόνο, επομένως, όσο μπορούμε ,προσφέροντας στο συσσίτιο του Ιερού Ναού , Θα μας πει ο ιερέας της ενορίας Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου Πατέρας Ελευθέριος Μίχος.

Το πρόσωπο της κυρίας το σκέπασε ο Διαχειριστής μας Νικόλαος.

από : Εδώ