Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη Μακαριωτάτου στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών στη Βούλα.


PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2011 17:17
kaap "Ένα μικρό θαύμα", χαρακτήρισε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος το έργο που πραγματοποιείται στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών Βούλας, το οποίο επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Ο Μακαριώτατος, με την ιδιότητα του Προέδρου της φιλανθρωπικής εταιρείας «Αποστολή», κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο δήλωσε συγκλονισμένος, υπογραμμίζοντας ότι ‘’πραγματική διακονία είναι η εξυπηρέτηση των παιδιών που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, μυοπάθειες και κινητικές αναπηρίες.

Συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Παύλο, τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μάρκο Μπόλαρη, την Διοικητή του ΚΑΑΠ κ. Ελένη Χαλβατζά και τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφτηκε την πτέρυγα με τα κατάκοιτα παιδιά.

Στη συνέχεια παρακολούθησε εκδήλωση που διοργάνωσε η «Αποστολή» σε συνεργασία με την εταιρεία NICKELODEON και το τηλεοπτικό κανάλι MTV. Ο Μακαριώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ευχηθεί σε γονείς και εθελοντές, μοίρασε δώρα στα 84 παιδιά του Κέντρου και υποσχέθηκε ότι η «Αποστολή» θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους.