Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Εγκαίνια της Τράπεζας Ρουχισμού «Ο ΧΙΤΩΝ» της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Με την εύγλωττη επωνυμία «Ο ΧΙΤΩΝ», το Κατάστημα Ρουχισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, έπειτα από επίπονες προσπάθειες, αποτελεί πλέον πραγματικότητα, καθώς απόψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε τα εγκαίνια του καταστήματος, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Ξηροκρήνης (οδός Λαγκαδά 55).

Στο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, αφού υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του όλου εγχειρήματος για τους απόρους και τους αστέγους της πόλης, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας - Θράκης, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και όλες τις Υπηρεσίες και τους συνεργάτες που συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος, τονίζοντας ότι το έργο αυτό αποτελεί καρπό της συνεργασίας Πολιτείας και Εκκλησίας για την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας και καλώντας όλους να συμμετάσχουν με την προσφορά τους στην προσπάθεια αυτή.



Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Μακεδονίας - Θράκης κ. Γεώργιος Χατζηκωνσταντίνου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, η Σύμβουλος της Β Δημοτικῆς Κοινότητας Θεσσαλονίκης κυρία Μαρία Ιωαννίδου, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως και συνεργάτες του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου των ενοριών, στην ακούραστη και ανιδιοτελή προσφορά των οποίων στηρίζεται, όπως επισήμανε ο Σεβασμιώτατος, η καρποφορία και αυτής της πρωτοβουλίας.

από : http://www.imnst.gr/index.php?id=16&newsid=62