Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Πρόσκληση θα επιδώσει ο Μακαριώτατος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια για τη συναυλία Άγιο Παντελεήμονα,



Την πρόσκληση για τη μουσική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον Ι. Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών θα επιδώσει τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στις 12.30 το μεσημέρι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Ο Μακαριώτατος θα επισκεφθεί τη Δευτέρα στις 12.30 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο τον κ. Κάρολο Παπούλια, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής κ. Ι. Μάνο. Θα του επιδώσουν την πρόσκληση για την μουσική συναυλία που διοργανώνει το Μέγαρο Μουσικής, υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου, στις 12 Δεκεμβρίου (6 το απόγευμα) στον Ι. Ναό Αγίου Παντελεήμονος της οδού Αχαρνών. Η συναυλία έχει ως σκοπό την ανάδειξη και τη βίωση των πνευματικών και πολιτισμικών μας αγαθών και την κοινωνική αλληλεγγύη.


από : Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.