Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ιερά Μητρόπολις Κορίνθου, Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους - Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου Λουτρακίου.



http://analogion.gr/IeresMones/IM_OsiouPatapiouLoutrakiou.htm


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΤΗΣ Ι. ΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΑΠΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 7 ΚΑΙ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

http://www.rel.gr/photo/albums/userpics/10161/normal_IMG_8102_(600_x_450).jpg
Την 8η Δεκεμβρίου 2010, ημέρα Τετάρτη πανηγυρίζει η Ιερά Μονή του Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι. Το εσπέρας 7ην Δεκεμβρίου ε.ε. και ώρα 6.00 μ.μ. ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. κ. Δαμασκηνός θα προστή του Μεγάλου Εσπερινού και θα κηρύξει τον Θ. Λόγο, συγχοροστατούντων των προσκεκλημένων....
Αρχιερέων, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ.κ. Χρυσοστόμου, και Επισκόπου Μαραθώνος κ.κ. Μελίτωνος, ομού μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. κ. Διονυσίου.
Την επομένη ημέρα, Τετάρτη 8ην Δεκεμβρίου και ώρα 7.30 π.μ., θα τελεσθή Αρχιερατικός Όρθρος και στη συνέχεια πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. κ. Χρυσοστόμου ο οποίος θα κηρύξει και τον Θ. Λόγο, συλλειτουργούντων του Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. κ. Δαμασκηνού, του Επισκόπου Μαραθώνος κ.κ. Μελίτωνος και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Διονυσίου. Η συμμετοχή των πιστών Χριστιανών στις ανωτέρω Ιερές Ακολουθίες θα αποδώσει την δοξολογία στον Τρισάγιο Θεό, τιμή στον Όσιο προστάτη της Κορινθίας, και τον αγιασμό στους ιδίους και στους οικείους τους.


ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.
από : http://soukarat.blogspot.com/2010/12/7-8.html